Locatie yoga opleiding

NewNature Terborg in de Achterhoek

NewNature Yoga Studio

Yoga NewNature Nederland
Onze yoga studio bevindt zich in het oude postkantoor van Terborg, een prachtig, licht en ruim monumentaal pand. Met een oppervlakte van ruim 100 m2, een hoog plafond en 7 grote boogramen, is dit een uiterst geschikte plek om in een ontspannende sfeer je yoga opleiding te volgen.

Terborg

Terborg is een klein stadje in de Achterhoek, in de provincie Gelderland. Deze 600 jaar oude stad verkreeg in 1419 haar stadsrechten. Het oudste gedeelte van de stad is de toren van het Kasteel Wisch. Deze bevindt zich achter de NewNature Yoga Studio. Direct aan het kasteel ligt De Paasberg, een mooi, rustig natuurgebied met de oeroude heuvel genaamd De Paasberg.

Paasberg terborg achterhoek yoga docent opleiding
Terborg kasteel Wisch yoga opleiding newnature
Paasberg natuurgebied yoga leraar achterhoek Nederland

Bereikbaarheid

NewNature Yoga Studio

Terborg ligt aan de spoorlijn Arnhem – Winterswijk, en is dus goed bereikbaar met het openbaar vervoer. NewNature Yoga Academy ligt op slechts 6 min wandelafstand van het treinstation Terborg. Kom je met de auto naar de studio, dan kan je deze gemakkelijk parkeren op onze privé parking achter het pand, maar ook op de grote parking van de Plus (op 50 meter loopafstand).

Overnachting

Wie de opleiding boekt met accommodatie zal overnachten bij Landal Stroombroek in Doetinchem. Dit rustgevende vakantiepark ligt op slechts 7 km afstand van NewNature en is zowel per auto als met het openbaar vervoer makkelijk te bereiken. Op hetzelfde domein bevindt zich het wellness centrum Palestra waar je tijdens je verblijf gratis gebruik kan maken van de sauna faciliteiten.

 

NewNature Yoga Academy TTC TerborgOpleidingslocatie

NewNature Yoga Academy

Sint Jorisplein 1

7061 CN

Terborg

Landal Stroombroek Braamt yoga opleiding Terborg accommodatieOvernachtingslocatie

Landal Stroombroek

Landweerswal 2

7047 CE

Braamt

 

Lees meer over de 200 uur TTC bij NewNature Yoga Academy.

 

INSCHRIJVEN